Schilderwerk Sint-Job-in-'t-Goor, Brecht, Stabroek en omstreken?

Hoe zit het met uw schilderwerk? Is het schilderwerk binnen en buiten nog gaaf? Als het schilderwerk op dit moment nog goed is, kan het zijn dat het schilderwerk binnenkort wel aan vervanging toe is. 

Voor al het schilderwerk in Sint-Job-in-'t-Goor, Brecht, Stabroek en omstreken kunt u bij De Klussenier Steven Psarocosta terecht. 

Binnenschilderwerk

Veelgebruikte oppervlakten in het huis vragen soms onderhoud aan het schilderwerk. Over het algemeen is de binnenkant van uw woning na ongeveer zeven jaar toe aan een nieuw likje verf. Veelgebruikte oppervlakten in het huis, bijvoorbeeld de trap, vragen over het algemeen om meer onderhoud. Voor het binnenschilderwerk kunt u denken aan de deuren, de kozijnen, de trap, de dakkapel of het sausen van de muren en het plafond.

Buitenschilderwerk

Over het algemeen is de buitenkant van uw woning eerder toe aan een nieuwe laag verf, vergeleken met de binnenkant van uw woning. Gemiddeld genomen is het schilderen van de buitenkant na ongeveer vijf jaar nodig. De reden hiervoor zijn de weersinvloeden. De buitenkant van uw woning wordt door het hele jaar blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden. Hierdoor wordt het schilderwerk eerder minder goed. 

Een nieuwe verflaag zorgt er dus voor dat de buitenkant van uw woning beter beschermd is. Door goed onderhouden schilderwerk verlengd u de levensduur van uw gevel, kozijnen en andere onderdelen van uw woning. Daarnaast zorgt het schilderwerk ervoor dat uw woning er een stuk beter uitziet. 

Kortom, met nieuw buitenschilderwerk slaat u twee vliegen in één klap.

Uw schilderwerk onderhouden

Als u uw schilderwerk heeft laten doen door De Klussenier Steven Psarocosta is het natuurlijk de bedoeling om dit zo lang mogelijk mooi te houden. Om het schilderwerk zo lang mogelijk goed te houden hebben wij een aantal tips voor het onderhoud van uw schilderwerk.

  • Maak het schilderwerk ongeveer twee keer per jaar schoon met een vochtige doek.Maak ongeveer twee keer per jaar schoon met een vochtige doek.
  • Controleer het schilderwerk regelmatig op beschadigingen, blaasjes en/of scheurtjes en maak de aanslag op het schilderwerk goed schoon. 
  • Mocht er schade zijn aan uw schilderwerk, neem dan contact op met De Klussenier Steven Psarocosta om dit te verhelpen en grotere schades te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat uw woning goed geventileerd wordt om de vochtige lucht af te voeren. Ventileren heeft een positieve invloed op de levensduur van het schilderwerk. Ook is dit goed voor uw eigen gezondheid!

Samenwerking met Sigma

Bij De Klussenier gaan we voor kwaliteit, zo ook De Klussenier Steven Psarocosta. Klusseniers kunnen een vaktraining volgen bij Sigma om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van schilderen. Kijk hier of De Klussenier Steven Psarocosta deze vaktraining gevolgd heeft. 

Profiteer van eht lage BTW-tarief

Voor consumenten geldt dat op alle schilderwerkzaamheden het lage BTW tarief van 6% van toepassing is. Let op: Het gaat dan over de arbeid (uren), over materiaal wordt wel 21% BTW berekend. Dit geldt dus ook als u uw schilderwerk laat doen door De Klussenier Steven Psarocosta.

De Klussenier Steven Psarocosta, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Steven Psarocosta
De Klussenier Steven Psarocosta

Kerklei 79 bus 001/L
2960 Sint-Job-in-'t-Goor

Dien uw offerte-aanvraag in   

03 296 67 49
0473 44 06 94
s.psarocosta@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0763.561.234

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Steven Psarocosta

 
Loading...